Transparant Dakkapellen B.V.

Een heldere zaak, voor uw dakkapel.
Stuur een bericht naar Transparant Dakkapellen B.V.

Transparant Dakkapellen B.V.

Natriumweg 7
3812PV Amersfoort
Menu

"Een heldere zaak voor uw dakkapel"

Bent u opzoek naar een kunststof dakkapel? of misschien wel een houten dakkapel? Bij Transparant Dakkapellen zijn de mogelijkheden uitgebreid. Voor advies over uw dakkapel, dakraam of zolderverbouwing, beschikt Transparant Dakkapellen over een ruime ervaring en kan u daardoor van een deskundig advies voorzien over de keuze van uw dakkapel, dakraam of zolderverbouwing.

"Voor op en onder ieder dak een dakkapel of zolderverbouwing"

De specialiteit van Transparant Dakkapellen is het vakkundig en op traditionele wijze plaatsen van dakkapellen, dakramen en het bedenken en uitvoeren van doordachte zolder oplossingen. Voor een uitgebreide uitleg maken wij graag een afspraak met u voor al uw vragen. 

"Van schets tot dakkapel realisatie"

Zit u nog in de ideeën fase om uw woning aan te passen en kunt u daar advies bij gebruiken? Of hebt u al uitgewerkte plannen en weet u precies wat u wilt? Bent u benieuwd wat Transparant Dakkapellen daarin voor u kan betekenen? Wij denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kan er een nauwkeurig offerte op maat worden gemaakt, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo werkt Transparant Dakkapellen, samen met u, naar een eindresultaat dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

"Een goed en doordacht resultaat......."

Onze kracht is deskundigheid in combinatie met een flexibele en transparante bedrijfsopzet. Deze opzet stelt ons in staat een opdracht snel en adequaat uit te voeren zonder dat er onnodige kosten doorberekend worden aan de opdrachtgever. Hoe wij dat doen? Door nauw samen te werken met specialisten, een inhouse architect voor de voorbereiding van bijvoorbeeld de aanvraag van een dakkapel vergunning of het ontwerpen van een zolderindeling en indien nodig een meewerkend bouwmeester die ingezet kan worden.

".... tegen werkelijk kosten"

Door deze combinatie is het mogelijk om een bouwproces of opdracht, van begin tot het einde, te begeleiden met de juiste expertise die daarvoor benodigd is. Door onze aanpak bent u verzekerd van een goed en doordacht resultaat tegen werkelijke kosten. Een opdracht, van klein tot groot, is bij Transparant Dakkapellen dan ook in deskundige en vakkundige handen.

  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Wij hebben 2 dakkapellen door Transparant Dakkapellen laten plaatsen en zijn daar erg blij mee. Vanaf het begint tot na de oplevering doet Transparant Dakkapellen uitstekende service verlenen.
Afspraken worden nagekomen en we raden de mensen die nog een dakkapel gaan kopen zeker aan om ook bij Transparant Dakkapellen langs te gaan. Ze geven heldere en duidelijke uitleg van de mogelijkheden en laten uitgebreid zien wat de mogelijkheden zijn maar ook wat er niet wordt gedaan.
+0
Geplaatst op: 20-10-2016 00:26
Powered by Places Websites
  • Algemeen:
  • Service:
  • Prijs/kwaliteit:
  • Prijs/Kwaliteit:
  • Algemene indruk:
4

Helaas tot nu toe slechte ervaringen met dit bedrijf. Communicatie ver onder de maat, product (naar zojuist is geconstateerd door de afwerkend timmerman van het door ons ingeschakelde timmerbedrijf, nodig omdat de afbouwmaterialen niet zijn geleverd door Transparant Dakkapellen) ook slecht. Op dit moment in afwachting van een oplossing, maar ik zou iedereen ten zeerste AFRADEN om in zee te gaan met dit bedrijf.
+0
Geplaatst op: 18-10-2016 15:32
Powered by Telefoonboek
  • Openingstijden:
  • Algemeen:
  • Service:
  • Prijs/kwaliteit:
10

Vakkundig en prettig bedrijf met een uitstekende service.
Transparant Dakkapellen heeft bij ons 2 dakkapellen geplaatst waar wij erg content mee zijn.
We hebben vanaf het begin een heldere en duidelijke uitleg gekregen en ze hebben zelfs voor ons de offertes vergeleken. Daar kwam Transparant Dakkapellen niet als goedkoopste uit maar dat was het dubbel en dwars waard.
-1
Geplaatst op: 08-10-2016 04:56
Powered by Places Websites