R. van der Veen Bestratingen

Hazekampstraat 1
7848AR Schoonoord
Vandaag open
Toon week
Geef beoordeling
1 Aantal beoordelingen:
Gemiddelde beoordelingen
4,7 Totaal
  • Algemeen:
  • Service:
  • Prijs/kwaliteit:
4,7

Op 31 juli 2014 is onze oprit opnieuw bestraat. Het eerste contact moment was snel gemaakt en voordat Ronnie begon met de oprit dacht hij goed mee. Na de eerste werkdag waren we dusdanig geschrokken van het geleverde werk. Vervolgens is alles eruit gehaald en kwam Ronnie met het voorstel de bestrating er recht in te leggen (ipv onder een hoek van 45 graden). Het geleverde werk was prima al kon de afwerking soms wat beter. Het werk was geleverd met een jaar garantie incl een 'officiele' bon.

Ronnie is een aantal weken later terug geweest om een betonrand die te diep lag en verzakking veroorzaakte te verhelpen en heeft het puin netjes afgevoerd. Daarnaast is Ronnie gevraagd om plasvorming bij de garage te verhelpen. Het laatste punt was helaas niet verholpen en heb daarom een aantal weken later weer contact met Ronnie gezocht. Daarna is het stil gebleven. We hebben via alle mogelijke wegen contact met Ronnie gezocht en geen reactie. Na het inschakelen van de rechtsbijstand is gebleken dat R. van der Veen bestrating niet meer staat geregistreert bij de KvK sinds 11 maart 2014. Daarnaast blij kt het woonadres ook niet meer te kloppen.
We zijn teleurgesteld in het feit dat Ronnie niet eerlijk is geweest gezien de werkzaamheden niet deugdelijk zijn opgeleverd. We zitten na een regenbui met een grote plas voor de garage en voordeur..
+5
Geplaatst op: 27-05-2015 19:45
Powered by Telefoonboek

Bedrijfseigenaar? Bewerk gratis deze website

Gratis bewerken