<script async src="https://static.trustoo.nl/widget/widget.js"></script>

Muneris Makelaardij

Makelaardij
Stuur een bericht naar Muneris Makelaardij

Muneris Makelaardij

Kamperfoeliestraat 20
4431EC s-Gravenpolder
Vandaag open
Toon week
Menu

Welkom bij Muneris Makelaardij

Welkom op de website van Muneris Makelaardij te 's-Gravenpolder. Middels deze website wil ik u kennis laten maken met mij, Koos Brand en u een impressie geven van Muneris Makelaardij kantoor. Een makelaarskantoor voor en door mensen uit Zeeland. Mijn naam is Koos en ik heb er mijn beroep van kunnen maken om u aan uw droomhuis te helpen. Ik ben al geruime tijd woonachtig in het mooie Zeeland en wil u graag dezelfde kans bieden.

Mijn carrière is begonnen in de bouw, waar mijn liefde voor huizen al van jongs af aan is ontstaan. Ik heb hier een mindset ontwikkeld die bestaat uit een combinatie van dienstverlening en een passie voor huizen. Door deze achtergrond heb ik niet enkel boek kennis over bouwkunde, maar beschik ik ook over persoonlijke en praktische kennis. Naast de werkervaring heb ik ook veel ervaring met huizen opgedaan, omdat ik persoonlijk erg actief ben (geweest) op de huizenmarkt. Inmiddels heb ik diverse woningen gekocht, verbouwd, verkocht of verhuurd. Deze combinatie van ervaringen heeft ertoe geleidt dat ik een brede kennis geniet van de woningmarkt en een scherp oog heb voor deze markt.

Al van jongs af aan geïnteresseerd en geïnformeerd over de woningmarkt heeft ertoe geleid dat ik een studie tot makelaar/taxateur ben gaan volgen. De aanwezige en opgedane kennis gecombineerd, hebben mij gemaakt tot wie ik ben. Dit alles resulteerde in een eigen makelaarskantoor waar ik mensen graag help in hun zoektocht naar een nieuwe woning. Mijn kantoor is toegankelijk voor iedereen, er zijn zowel letterlijk als figuurlijk geen drempels in het pand. Ik ben er voor iedereen die een huis wil kopen in de provincie Zeeland. Ook voor hen die een huis willen verkopen in de regio Zeeland ben ik de meest geschikte keuze.

Natuurlijk zet ik mijn kennis ook graag in voor u als u een vakantiewoning in Zeeland wilt kopen of verkopen. Ik ben altijd goed op de hoogte van de huidige markt en wordt dikwijls benaderd door klanten die een vakantiehuis willen verkopen. Als u bij mij aangeeft dat u op zoek bent naar een vakantiewoning, dan zal ik mijn ogen voor u open houden. Daarmee geldt dus ook; als u van plan bent een vakantiewoning te verkopen, dan zoek ik voor u een geschikte koper.

Voor alle vragen omtrent wonen, huren of kopen in de provincie Zeeland verwijs ik u graag naar het contactformulier hier op de website. Tevens staan hieronder zowel de mail als het telefoonnummer vermeld, u kunt mij altijd contacteren. Geeft u vooral aan dat u op zoek bent naar een woning in Zeeland, ik probeer dan iets passends voor u te vinden. Wanneer u wilt bellen dan kunt u mij bereiken op 0648686051 en als u wilt mailen doet u dat via info@munerismakelaardij.com.

 

Muneris Makelaardij