BIJNA THUIS

Bekijk hier ons menu!

Welkom bij Bijna thuis!

Bijna Thuis staat voor genieten en gezelligheid. Cafetaria Bijna Thuis is gevestigd in het mooie ‘oude’ gedeelte van Wijlre. Een unieke locatie direct aan het spoor waar het traditionele miljoenenlijntje stopt. Daarnaast is er met een naastgelegen speeltuin en Jeu de Boulesbanen altijd iets te doen. We hebben een gezellig en groot terras en beschikken over een ruim aanbod aan parkeergelegenheden. Onze cafetaria in Wijlre is een uitvalsbasis voor talloze wandelaars en fietsers, welke genieten van het fantastische Heuvelland onder het genot van wat lekkers uit onze frituur of een drankje. Wij zijn een fijne plek waar mensen uit de buurt graag samenkomen.

Op steenworp afstand van Cafetaria Bijna Thuis te Wijlre liggen onder andere Gulpen, Bergen, Simpelveld en Maastricht. Of u nu uit onze regio komt, of de regio graag komt verkennen, voor een lekkere hap kunt u bij ons altijd terecht. En mocht u nu enkel een kop koffie willen met een heerlijke Limburgse vlaai? Die mogelijkheid bieden wij u toevallig ook nog.

Zin in iets lekkers uit de frituur?

Onze super deal!

Extra services

Naast lunchen, dineren of borrelen, kun je bij cafetaria Bijna Thuis ook terecht voor het houden van diverse feesten. U kunt bij ons een locatie huren, en desgewenst daar ook eten bij afnemen. Zo hebben wij al diverse kinderfeesten mogen verzorgen, maar zijn er bij ons ook vaak families, of vriendengroepen die een arrangement bij ons reserveren.

Zoals u vast al heeft vernomen zijn wij een DHL afhaalpunt voor de plaats Wijlre. Voor het ophalen van pakketjes van DHL kunt u terecht tijdens onze openingstijden. Deze pakketjes nemen we uiteraard niet mee in onze bezorgservice.

Voor onze cafetaria hebben we altijd leuke acties. Zo hebben wij een spaarkaart, maandacties en een heuse Kidzclub. We hopen u/jullie snel te mogen verwelkomen in onze sfeervolle cafetaria voor een lekkere snack. 

Heeft u allergieën neem dan gerust contact met ons op. Voor een bestelling of bezoek vanaf 15 personen buiten onze openingstijden kunt u contact met ons opnemen via 06-22213956

Met vriendelijke groet & graag tot ziens!