Allroad Travels

Taxi in Maastricht
Stuur een bericht naar Allroad Travels

Allroad Travels

Florijnruwe 32 H
6218CC Maastricht
Vandaag open
Toon week
Menu

Welkom bij Allroad Travels

Zoekt u een betrouwbare taxiservice in Maastricht en omgeving? Allroad Travels staat dag en nacht voor u klaar om u te voorzien van een stipt en aangenaam vervoer. Ons kantoor is altijd bereikbaar en onze chauffeurs zijn op elk gewenst moment inzetbaar. U krijgt een service van 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 die eveneens op feestdagen geldt.

Allroad Travels is een betrouwbare partner in taxiservices voor elke gelegenheid. Wij verzorgen sinds 2013 ritten in de regio Maastricht, maar ook in de rest van de Benelux. Ons aanbod is zeer gevarieerd, waardoor we u in de meeste gevallen van dienst kunnen zijn. Denk hierbij aan alles van privé tot zakelijk reizen. Daarnaast behoort vliegveldtransport tot een van onze specialismen. 

Voor uw verplaatsing ontdekt u de nette en onderhouden voertuigen die veilig bestuurd worden door de vriendelijke taxichauffeur. U ervaart een jarenlange ervaring in de sector van het vervoer. De taxichauffeur die vanuit Maastricht naar u toekomt, geeft u meteen een aangenaam en ontspannen gevoel voor een zorgeloze rit. Als extra service bieden wij u kosteloos flessen water aan in onze taxi’s.

Kortom: zoekt u een bereikbare, betrouwbare en breed inzetbare taxiservice? Neem dan contact op met Allroad Travels. 

Vliegveld transport

 

  • Prijs/Kwaliteit:
  • Service:
  • Algemene indruk:
10

Driver and car is fantastic
+0
Geplaatst op: 08-12-2019 04:47
Powered by Places Websites