Ijsselland Bewind en Budget

Burgemeester Roelenweg 27 a
8031ES Zwolle

Welkom bij IJsselland Bewind

IJsselland Bewind  is o.a. actief rondom Zwolle, Deventer (Salland), Kampen en in de Kop van Overijssel. Een deskundig en betrouwbare bewindvoerder, met ruime ervaring in het begeleiden van mensen op verschillende gebieden, zoals werk, financiën en in bredere zin, ondersteuning bij het verbeteren van situaties waarin mensen kunnen verkeren.

IJsselland houdt van cijfers, maar wordt vooral gedreven door de passie om mensen weer nieuw perspectief te bieden. 

Wij richten ons onder andere op: Bewindvoering (beschermingsbewind), Budgetcoaching en Budgetbeheer.

Daarnaast bieden we op financieel gebied ondersteuning door (weer) een stabiele financiële basis te creëren en te behouden. Als er sprake is van een situatie met dreigende of lopende beslagen, woningontruiming of afsluiting van energie, doen wij er samen alles aan om dit af te wenden of op te hebben en zorgen wij dat eerst de vaste lasten weer kunnen worden voldaan, waardoor er weer rust terugkeert.

De ervaring leert dat er binnen enkele weken tot maximaal enkele maanden, weer relatieve rust is ontstaan en dat de spanning van dreigende maatregelen is verdwenen. Dan gaan we weer samen bouwen aan een (financieel) gezonde toekomst!  

Wij zijn er ook voor jou of voor u als er geen sprake is van (problematische) schulden, maar als het beheren van de financiën lastig is vanwege een beperking, een situatie waardoor dit (even) niet, wanneer men daar zelf niet of onvoldoende toe in staat is. 

Overzie je jouw financiën of schulden niet meer ? Dreig je het op te geven omdat het hopeloos lijkt ? Durf je de telefoon vaak niet op te nemen of de post niet meer te openen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je over de mogelijkheden kunnen informeren. 

Juist als het lastig is, zijn wij er voor jou! Mensgericht en met begrip voor jouw situatie, maar ook doelgericht, gericht op het bereiken van resultaat. 

Bij de dienstverlening van IJsselland Bewind & Budget, staan de volgende waarden centraal. Waarden waar u ons en wij elkaar dan ook op aan mogen spreken! 

Resultaat leveren, zoals afgesproken, is voor ons enorm belangrijk. Wij beheren uw financiën, maar 'passen niet op de winkel'. Kortom, we zorgen dat samen afgesproken financiële doelen worden gerealiseerd! Het kan dan gaan om het weer zo snel als mogelijk schuldenvrij zijn of het aanleggen van reserveringen om dat aan te kunnen schaffen wat je leven beter maakt. 

Betrouwbaar zijn is meer dan belangrijk als je iemand adviseert of  zijn of haar geld beheert. Daarom zijn wij ook open en transparant in wat wij doen en bieden wij onbeperkt  inzage in uw en jouw persoonlijke (financiële) gegevens via een beveiligde eigen account op onze website.

Betrokkenheid is waar een goede begeleiding niet zonder kan. Natuurlijk kan onze opstelling ook zakelijk zijn of zo overkomen, en dat moet natuurlijk ook. Onze drijfveer is wel onze betrokkenheid en passie om voor jou weer een nieuw perspectief te creëren, zodat je leven weer op de rit komt en blijft!  

Waardevol is ieder mens en dat is niet gebonden aan status, afkomst, opleiding of werk. Zo behandelen wij elkaar, met respect en op open en eerlijke wijze. Zo is onze werkwijze! Je mag ons hierop aanspreken, maar wij verwachten hetzelfde ook van jou. 

Nog 5 redenen om te kiezen voor IJsselland Bewind & Budget! 

  1. Wij werken nauw samen met een Advocatenkantoor in Zwolle. Hierdoor kunnen wij snel, goed en voordelig een beroep doen op  juridisch advies of op juridische bijstand.

  2. Bewust is gekozen voor de naam IJsselland. Wij werken lokaal  in het gebied rond de IJssel ter hoogte van Zwolle, Deventer en Kampen, en zijn daarom goed bekend met uw woonplaats en gemeente. Vertrouwd, Betrouwbaar en Betrokken!  

  3. Wij gaan net voor dat beetje extra betrokkenheid. Een hart voor mensen met oog voor een goed resultaat. Daarom gaan wij in uw  belang, vaak net iets verder. 

  4. Onze betrokkenheid uit zich ook in persoonlijk contact. Geen of alleen incidenteel, wisseling van uw vertrouwde contactpersoon. 

  5. Op vaste momenten 4 dagen per week telefonisch en altijd via e-mail bereikbaar.