Innofit Utrecht

EMS, Beauty & Health


Innofit Utrecht
Ems

 Beauty &

Health

Jouw gezondheid, onze missie

 

Welkom bij Innofit Utrecht EMS, Beauty&Health, waar fitness innovatie tot leven komt! Onze EMS studio biedt een revolutionaire manier om je fitnessdoelen te bereiken en je lichaam te transformeren.

Bij Innofit combineren we innovatie met bewezen methoden om jouw fitnessdoelen te verwezenlijken en een totale transformatie van je lichaam te bereiken. Ontdek wat wij te bieden hebben:

 

EMS - TRAINING
Revolutionaire Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) maakt jouw workouts efficiënter dan ooit. Onze geavanceerde EMS-apparatuur zorgt voor diepgaande spiercontracties, waardoor je in slechts 20 minuten meer resultaat behaalt dan met 90 minuten intensieve krachttraining.

Beauty & Slim
Het E-Shape programma  is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten. Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! Ondertussen werkt de E-Fit Beauty & Slim aan uw lichaam.

CRYOLIPOLYSE
Zeg vaarwel tegen ongewenst vet met onze geavanceerde Cryolipolyse-technologie. Een niet-invasieve behandeling om je lichaam te vormen en te verfijnen.

Compressietherapie
Ontspan en herstel met onze Compressietherapie. Stimuleer de bloedcirculatie, verminder vermoeidheid en verjong je benen met deze effectieve behandeling.

PE Face EMS
Geef je gezicht een lift met PE Face EMS. Een doelgerichte aanpak om de spieren in je gezicht te versterken en een jeugdige uitstraling te behouden.

 

Klaar om de toekomst van fitness te ervaren? Neem contact met ons op en boek je eerste behandeling bij Innofit Utrecht EMS, Beauty&Health.

Openingstijden

Maandag:
09:30 - 20:00
Dinsdag:
09:30 - 13:00
Woensdag:
09:30 - 20:00
Donderdag:
09:30 - 13:00
Vrijdag:
09:30 - 13:00
Zaterdag:
gesloten
Zondag:
gesloten

Contactgegevens

  • Innofit E.M.S. Health
  • Grauwaartsingel 202
  • 3541DA Utrecht
  • Telefoon: 085-0805695
  • E-mail: info@innofit.nl