Bel: 06-52452049
 
Verta dakdekkers
Uw Dakwerk, Ons Vakwerk

Projecten

Uw lange termijn voordeel van een onderhoudscontract.

Achterstallig dakonderhoud kan voor vervelende problemen zorgen. Zo kan uw dakcontructie ongemerkt worden aangetast door een daklekkage, met als gevolg dat u deze geheel moet vervangen. De verzekering keert niet uit als dit het gevolg is van achterstallig dakonderhoud aan uw dakbedekking, waardoor u zelf moet opdraaien voor de kosten.

Wat is gedekt?

Waterschade aan de inboedel of opstal kan flink wat kosten met zich meebrengen. Bij elektronische spullen zoals een televisie, smartphone of tablet lopen de kosten dan al gauw hoog op. Of deze schade wel of niet gedekt is onder de inboedel- of opstalverzekering hangt van een aantal zaken af. In de meeste gevallen wordt acuut ontstane schade, zoals een lekkage of hevige regenval door de inboedel- en opstalverzekering vergoed. Het is hierbij wel van belang dat het gaat om onvoorziene schade. Dat wil zeggen dat de bewoner van de beheerde VvE deze schade niet heeft kunnen verwachten. Lekkage die ontstaan is door achterstallig onderhoud wordt bijvoorbeeld niet vergoed.

Het dak vernieuwen betekent voor u, als eigenaar van uw onroerend goed, een hele investering. Om ervoor te zorgen dat uw dak langer meegaat, biedt Verta Dakdekkers u nu een onderhoudscontract aan. Hiermee beperkt u niet alleen de kans op daklekkages maar verlengt u ook aanzienlijk de levensduur van uw dak. Deze kleine jaarlijkse investering betekent dus op lange termijn een zeer grote besparing!

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen garanderen, heeft een dak regelmatig onderhoud nodig. Daarom verzorgt Verta Dakdekkers een professioneel preventief onderhoud en renoveren wij op een technisch verantwoorde wijze tegen een zo laag mogelijke prijs.

Vele particuliere huizenbezitters, makelaars, instellingen en beleggers gingen u voor en gaven hun vertrouwen aan Verta dakdekkers, U ook?

De start: een gedegen inspectie


De inhoud van het contract en kosten voor het contract hangen af van de staat waarin de daken zich bevinden. Met een nauwkeurige inventarisatie stellen wij een onderhoudsanalyse vast. Hierin staan aanbevelingen voor de korte termijn , een ( bijgewerkt ) meerjarenplan actuele foto’s en offertes.

Het tijdstip van de controle zal in onderling overleg tussen opdrachtgever en het dakbedekkingsbedrijf van tevoren worden bepaald en schriftelijk of via de mail door het dakbedekkingsbedrijf worden bevestigd.

Binnen 15 dagen na het tijdstip van controle zal het dakbedekkingsbedrijf aan opdrachtgever rapport verstrekken, waarin de staat waarin het dak verkeert uitvoerig zal worden beschreven.

Korte lijnen, afspraak = afspraak


Verta Dakdekkers realiseert uw projecten snel, secuur en solide. Korte lijnen en duidelijk overleg garanderen dat wij elk project uitvoeren volgens alle gemaakte afspraken. Onze professionals staan klaar om uw probleem op te lossen!

En nu concreet !

Wat houdt het jaarlijks onderhoud van uw dak in:

– Een volledig nazicht van de leien / pannen;

– Een volledig nazicht van de platte daken;

– Het reinigen van de bakgoten;

– Het nakijken van afvoerbuizen op verstopping;

– Het reinigen van de dakoppervlakte om mechanische beschadigingen

te voorkomen;

– Eventuele niet-dichte naden bijwerken ter voorkoming van lekkage;

– Het verspreiden van verwaaid grof grind ter bescherming tegen UV-

straling en om een betere stormvastigheid te verkrijgen;

– Bij onverwachte lekkages of calamiteiten voorrang en onmiddellijke hulp