Bel: 06-52452049
 
Verta dakdekkers
Uw Dakwerk, Ons Vakwerk

Hartelijk welkom op de homepage van Dakdekkers

Verta dakdekkers is een all-round dakdekkersbedrijf uit de regio Haaglanden. Wij zijn sinds 2002 werkzaam als een de betrouwbare dakdekkersbedrijf met gediplomeerd personeel.

Wij werken met hoge kwaliteitsproducten en gediplomeerde dakdekkers. Met ruim 30 jaar ervaring in de dakdekkersbranche hebben wij altijd wel een oplossing voor zowel particulieren,bedrijven, vve’s en woningbouwverenigingen.

 

Scherpe prijzen door grote inkoop!!!!

Wij kopen onze materialen groot in en tegen scherpe prijzen. Dit voordeel kunnen wij aan u doorberekenen waardoor wij u zeer scherpe en concurrerende offertes aan kunnen bieden. Wij werken uitsluitend met materialen van A-Kwaliteit en hierdoor durven wij ook 10 jaar garantie af te geven op al ons werk.

Kiest u voor Verta dakdekkers, dan kiest u voor kwaliteit, uitstekende service en heldere communicatie. Onze medewerkers werken vakkundig en netjes. Zo komen we tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat waarover u zeker tevreden bent.

 

Persoonlijk, snel en flexibel

Uw wensen vormen altijd ons uitgangspunt. Wat u bij ons kunt verwachten:

→ Persoonlijke service: u houdt dezelfde contactpersoon van begin tot eind

→ Kwaliteit: ons team van specialisten heeft oog voor detail en afwerking

→ Korte doorlooptijden: wij werken nooit aan meer dan 3 projecten tegelijk zodat wij altijd onze deadlines halen

→ Net even wat extra’s: wij komen met ruimtelijke of esthetisch verrassende oplossingen

→ Scherpe concurrerende tarieven: Voor zowel bedrijf als particulier hanteren wij scherpe en zeer concurrerende tarieven.

→ Garantie: 10 jaar schriftelijke garantie volgens Vebidak voorwaarden op de door ons geleverde en gemonteerde dakmaterialen is standaard bij Verta Dakdekkers.

 

Servicekwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten.

Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Contact

Leuk dat u een bezoek brengt aan de website van Verta Dakdekkers.

Mocht u een vraag of een suggestie hebben dan kunt u door middel van onderstaand formulier contact opnemen.