Taxi Meh Jong

Keramieksingel 19
6216XP Maastricht
Vandaag open
Toon week
Geef beoordeling
2 Aantal beoordelingen:
Gemiddelde beoordelingen
6,0 Totaal
  • Algemeen:
  • Service:
  • Prijs/kwaliteit:
2

Pas op oplichting!!! Wij hebben met onze groep eerste kerstdag een geweldige avond gehad met top taxi service waarin we door Kevin Drobny werden opgehaald en weer thuis gebracht.

Helaas werd onze contactpersoon van de groep de dag erna door dezelfde taxichauffeur (Kevin Drobny) beschuldigd van het stelen van geld uit de auto van de chauffeur. Hoor u al denken welke bleude chauffeur heeft er überhaupt los geld door zijn auto liggen maar goed.

Hier bleef het dan ook niet bij, Kevin Drobny heeft via de app onze contactpersoon bedreigd om langs te komen waarna ook de werkgever van de contactpersoon gecontacteerd met dit verhaal. Uiteindelijk heeft hij zelfs een tikkie gestuurd om het ?gestolen? bedrag over te maken. Dit alles slaat natuurlijk nergens op. Steek mijn handen in het vuur voor alle jongens dat ze dit nooit zouden doen.

De reactie van de chauffeur (Kevin Drobny) is dan ook erg extreem en bedreigend. Helaas heeft de contactpersoon uit druk en bedreiging vanuit Kevin Drobny het bedrag zonder te overleggen met de groep betaald. Helaas hebben we nu geen poot meer om op te staan maar we zijn het hier niet mee eens.

Voor nu willen we jullie waarschuwen!!! Bel een andere taxi firma om deze fratsen te voorkomen. En Kevin Drobny bedankt voor het verpesten van onze avond, steek je het geld ergens waar de zon niet schijnt wij bellen de volgende keer wel een bekende die ons niet bezeikt achteraf.
+2
Geplaatst op: 31-12-2019 11:48
Powered by Telefoonboek
  • Algemeen:
  • Service:
  • Prijs/kwaliteit:
10

Altijd zeer correct en de snelste weg naar je bestemming! Super gasten!
+0
Geplaatst op: 24-02-2016 13:39
Powered by Telefoonboek

Bedrijfseigenaar? Bewerk gratis deze website

Gratis bewerken