De vakman
voor al uw
klussen

Betrouwbaar klusbedrijf in Rotterdam

A&V Klusbedrijf is een professioneel klusbedrijf in Rotterdam waar de klanten centraal staan met al hun wensen. Een nieuwe badkamer aanleggen of een winkelpand verbouwen, uw oude muren stukadoren of uw woning een nieuw kleurtje geven, bij A&V Klusbedrijf kunt u voor alles terecht. Kleine klusjes doen wij ook graag voor u.

Ervaren

Een verbouwing waar u zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Daar gaat A&V Klusbedrijf voor. Door jarenlange ervaring in de bouw verloopt het bouwproces vlot. Wij zijn pas tevreden als u gelukkig bent met het proces en het eindresultaat.

Communicatief

We blijven gedurende het hele proces met elkaar in gesprek.
Zo blijven we goed op elkaar afgestemd. Verandert u van inzicht? Dan springt A&V Klusbedrijf daar snel op in dankzij voortdurend en helder overleg.

Kwalitatief

A&V Klusbedrijf voor u. We luisteren naar wat u wilt en gebruiken onze vakkennis en ervaring om uw ideeën optimaal aan te vullen. We geven u een zo goed mogelijk beeld van hoe uw wensen er in het echt uit gaan zien.

5 +

jaar ervaring in de branche

200 +

afgeronde klussen

95 %

van de klanten beveelt ons aan

Beoordeel A&V Klussenbedrijf

Avklussenbedrijf.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Waarmee kunnen we u helpen?